Pand Controles

TT Onroerend goed onderhoud graag uw woningen of panden.  0p verzoek voeren wij pand controles voor u uit.

VERTROUWEN IS GOED? CONTROLEREN MOET!

De inmiddels van kracht zijnde wetswijziging, geeft verhuurders en makelaars, letterlijk en figuurlijk meer zorg. De nu geldende zorgplicht eist, naast screenen van de huurder, ook het daadwerkelijke (periodiek) controleren in de panden. Indien het pand wordt verhuurd, is zelfs een maandelijkse controle verplicht! Het niet voldoen aan deze plicht kan er toe leiden dat u, als verhuurder of makelaar, strafrechtelijk vervolgd wordt.

Natuurlijk is dit voor u als verhuurder extra werk en brengt dit meer kosten met zich mee. Op verzoek kunnen wij pand controles voor u uitvoeren. Wij hebben altijd toegang tot de panden die wij in beheer hebben. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat er bijvoorbeeld geen illegale activiteiten plaatsvinden in uw panden.

Heeft u als particulier of bedrijf te maken met leegstaand vastgoed, dan denken wij graag met u mee over hoe u daarmee het beste om kunt gaan. Indien wenselijk kan ons team op gezette tijden uw vastgoed controleren. Het kan ook zijn dat u wegens omstandigheden tijdelijk met een leegstaande woning of pand te maken krijgt. Misschien woont u behoorlijk ver van uw woning, kantoor of ander gebouw vandaan maar wilt u toch op de hoogte blijven van het een en ander. TT Onroerend goed bespreekt graag met u de mogelijkheden om verloedering van uw leegstaande woning of bedrijf te voorkomen.

Eén aanspreekpunt, één factuur.

Bij ons heeft u te maken met één contractpartij, één aanspreekpunt en één factuur. Wij proberen de lijnen naar de klant kort te houden en maken inzichtelijk welk onderhoud nodig is en maken op basis van uw wensen een plan van aanpak.

Wilt u meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak voor meer informatie over onze mogelijkheden.