Cleaning service

Op het gebied van bouwopruiming is TT Onroerend goed een betrouwbare partner. Met een gemotiveerd team zorgen wij ervoor dat uw woningen of panden goed schoongemaakt wordt.

Zo kunnen wij de bouw schoonmaak realiseren bij nieuwe panden die net zijn opgeleverd. Tevens kunt u bij ons terecht voor de periodieke schoonmaak van kantoren, scholen of andere panden. Daarnaast kunt u ons uiteraard ook eenmalig inschakelen voor een grondige schoomaak.

Klaar voor gebruik
Na de bouw schoonmaak door Loomer-sloopwerken, is uw pand klaar voor gebruik. Terwijl wij het vuile werk doen, kunt u zich richten op andere zaken, zoals de verhuizing. Graag horen wij wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van bouw schoonmaak. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 2 dagen een offerte.

Eén aanspreekpunt, één factuur.

Bij ons heeft u te maken met één contractpartij, één aanspreekpunt en één factuur. Wij proberen de lijnen naar de klant kort te houden en maken inzichtelijk welk onderhoud nodig is en maken op basis van uw wensen een plan van aanpak.

Wilt u meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak voor meer informatie over onze mogelijkheden.