Sloop werkzaamheden

Sloopbedrijf nodig voor sloopwerk in uw woning, kantoor of bedrijfspand?  Bij TT Onroerend goed kunt u ook terecht voor diverse sloop werkzaamheden.

Ook kunt u ons benaderen voor diverse sloopwerkzaamheden. Slopen is maatwerk. Dit vergt een goede voorbereiding en duidelijke afspraken. Daarbij bespreken wij samen de volgende wensen/eisen met betrekking tot het sloopwerk.

Denk dan bijvoorbeeld aan werkzaamheden zoals:

 • Verwijderen openhaard / schouw
  Omdat ieder huishouden tegenwoordig beschikt over centrale verwarming wordt een open haard of schouw steeds minder gebruikt. Veel mensen kiezen ervoor om hun schouw te verwijderen waardoor er een hoop extra ruimte in de woonkamer ontstaat.
 • Verwijderen schoorsteen
  Oude schoorsteen verwijderen? Dan adviseren wij u om dit uit te laten besteden aan een professioneel bedrijf. TT Onroerend goed heeft de juiste kennis om deze taak voor u uit te voeren.
 • Betonhakken
  Ook voor de zwaardere sloopwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Een betonvloer slopen is en blijft een zware klus. Niet iedere betonvloer laat zich namelijk  met een handmoker in stukken slaan. Onze werkkrachten kunnen u uitstekend van dienst zijn bij deze zware klus.
 • Sloopwerk/Afbraak
  In en rond om u woning. Slopen is een vak, wat deskundigheid, noodzakelijk inzicht en technische kennis vereist. Wij beschikken over ervaren werkkrachten die slopen tot een specialisme hebben gemaakt.
 • Brandschade
  Heeft u brandschade geleden? Wij zorgen voor de juiste sloop- en opruimwerkzaamheden die ervoor zorgen dat u weer snel operationeel bent, of maken het oand gereed voor renovatiewerkzaamheden. Laat daarom het sloop- en opruimwerk na een brand over onze specialisten!
 • Slopen badkomer of toilet
  Badkamer of toilet renoveren? Wij slopen uw badkamer of toilet binnen een dag en voeren meteen al het puin af. Inclusief sanitair, wandtegels, vloertegels, afdoppen leidingen, afvoer afval en bezemschoon opleveren. Bespaar geld en vraag een offerte aan!
 • Renovatiesloop
  TT Onroerend goed regels de volledige renovatiesloop. Bij Zo kunnen wij het dragende gedeelte van gebouwen en installaties intact gelaten, het leeg slopen van gebouwen (strippen) en het ontmantelen van duurzame producten en installaties, doen wij met regelmaat.

Eén aanspreekpunt, één factuur.

Bij ons heeft u te maken met één contractpartij, één aanspreekpunt en één factuur. Wij proberen de lijnen naar de klant kort te houden en maken inzichtelijk welk onderhoud nodig is en maken op basis van uw wensen een plan van aanpak.

Wilt u meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak voor meer informatie over onze mogelijkheden.