Renovatie & constructie

TT Onroerend goed is tevens aannemer voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Ons team beschikt over de juiste kennis, kunde en ervaring om als betrouwbare partner op te treden.

TT Onroerend goed is tevens aannemer voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Ons team beschikt over de juiste kennis, kunde en ervaring om als betrouwbare partner op te treden. Wij voeren projecten uit van klein tot groot, zoals renovaties, onderhoud, constructie werkzaamheden, verbouwingen en aan/opbouwen.

Als u ons als aannemer inschakelt zorgen wij dat alles tot in de puntjes is geregeld. Wij maken uitvoerbare projecten van uw ideeën en stellen ons flexibel op in het hele traject. Door goed te luisteren en ideeën aan te reiken zijn wij in staat een schitterend eindresultaat af te leveren dat naadloos aansluit op uw wensen en eisen.

Wilt u meer informatie over onze renovatie- en constructiewerkzaamheden? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen met u door te nemen.

Eén aanspreekpunt, één factuur.

Bij ons heeft u te maken met één contractpartij, één aanspreekpunt en één factuur. Wij proberen de lijnen naar de klant kort te houden en maken inzichtelijk welk onderhoud nodig is en maken op basis van uw wensen een plan van aanpak.

Wilt u meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak voor meer informatie over onze mogelijkheden.